lcp
    Aparat OSSTELL Beacon

    Aparat OSSTELL Beacon

    Adauga la wishlistSterge din wishlist
    BEACON

    Aparat OSSTELL Beacon pentru masurarea stabilitatii implantului.

    Stoc epuizat
    13.500,00 lei cu TVA
    Stoc epuizat
    Transport gratuit pentru comenzi online
    Comenzi peste 300 lei, în România
    Comenzi peste 250 lei, în București
    Informaţii suplimentare

    Osstell Beacon ajuta la determinarea obiectiva a stabilitatii implantului si masurarea gradului de osteointegrare, fara a pune in pericol procesul de vindecare. Este un instrument de diagnostic rapid si non invaziv, care ofera informatiile precise necesare luarii deciziilor bine informate.

    Optati pentru un tratament si mai bun. Osstell Beacon, in combinatie cu OsstellConnect, ofera o solutie puternica pentru evaluarea eficienta a osteointegrarii implanturilor. In doar cateva secunde, Osstell Beacon va arata cand implantul este osteointegrat si poate fi incarcat. Aceasta tehnologie wireless confera o mai mare libertate de miscare in cabinetul dumneavoastra stomatologic. Datele pot fi stocate si comparate in siguranta pe platforma OsstellConnect. Prin intermediul OsstellConnect veti putea gestiona si urmari cu usurinta toate cazurile de implant, asigurand asistenta optima pentru pacienti, dar si rezultate de tratament optime.

    Unul dintre cei mai importanti factori pentru un rezultat reusit al tratamentului implantului este stabilitatea implantului.

    Instrumentele Osstell permit monitorizarea osteointegrarii intr-o maniera precisa si obiectiva.

    Avantaje

    Evaluati stabilitatea implantului si monitorizati osteointegrarea

    Extrageti date, partajati fisiere, analizati rezultatele si facilitati comunicarea cu pacientii, prin intermediul portalului Osstell Connect

    Timpi de tratament mai scurti

    Mai buna predictibilitate in cazul tratamentului pacientilor cu risc

    Determinarea corecta a stabilitatii implantului si gradul de osteointegrare sunt fundamental importante pentru succesul oricarui tratament.

    Ostel ajuta la determinarea rapida si usoara a implantelor care necesita tratament si a celor care au nevoie de timp de vindecare suplimentar. Aceasta reprezinta singura metoda obiectiva de asigurare a calitatii, care va avertizeaza din timp daca procesul de osteointegrare nu a progresat conform asteptarilor, asigurandu-va un plus de siguranta - si dumneavoastra, si pacientului dumneavoastra.

    Rezultate usor de interpretat

    Osstell Beacon permite conexiunea Bluetooth, astfel, puteti consulta rezultatele fiecarui implant masurat pe platforma Osstell Connect, utilizand un PC, o tableta sau un smartphone.

    Veti putea evalua cu usurinta stabilitatea implantului, prin compararea valorii determinate la insertie cu valoarea masurata inainte de restaurarea finala.

    Coeficientului de stabilitate al implantului (ISQ) este un standard mondial obiectiv pentru masurarea stabilitatii implantului. Intervalul clinic al ISQ este de obicei 55-80. Valorile mai mari sunt observate in general in mandibule decat in maxilar. Scala ISQ are o corelatie neliniara cu micro-mobilitatea. Cu mai mult de 880 de referinte stiintifice, acum stim ca stabilitatea ridicata inseamna ISQ > 70, intre 60-69 este stabilitatea medie si ISQ < 60 este considerata stabilitate scazuta.

    Valorile ISQ* sunt afisate sub forma unor cercuri colorate, care ofera informatii asupra gradului de osteointegrare:

    - Cerc rosu: stabilitate scazuta, ISQ < 60

    - Cerc galben: stabilitate medie

    - Cerc verde: stabilitate inalta, ISQ ≥ 70

    * ISQ: Implant Stability Quotient - Coeficientul de stabilitate a implantului

    Acces usor pentru o colaborare mai eficienta

    Valorile ISQ masurate pot fi trimise catre PC-ul dumneavoastra si platforma Osstell Connect prin intermediul cheitei de acces Bluetooth. Aceasta va permite sa analizati usor implantul si a datele pacientului, asigurand si o colaborare mai eficienta cu colegii dumneavoastra.

    Caracteristici 

    Monitorizarea osteointegrarii si evaluarea stabilitatii implantului

    Tehnologie unica, bazata pe mai mult de 1200 de articole stiintifice

    Interfata usor de utilizat si masuratori ISQ intuitive

    Rezultate usor de interpretat prin intermediul schemei de culori

    Analiza datelor privind implantul, utilizand platforma Osstell Connect, si feedback valoros asupra eficientei tratamentelor implantului

    Compatibilitate ridicata cu mediile de lucru digitalizate

    Specificatii

    Piesa fara fir

    Test peg

    Adaptor Smart peg

    Greutate totala 700 g

    Dimensiuni: 210 x 25 x 35 mm

     Alimentare 240 V/ 50 Hz

    Dimensiuni: 210 x 35 x 25 mm

    Greutate: 0.7 kg

    Prezentare

    Osstell Beacon

    Cheita USB pentru comunicare Bluetooth

    1 Osstell TestPeg

    1 Suport SmartPeg

     Manual de instructiuni

    BEACON

    Sus